Overige diensten

Omdat we ervaren en betrouwbaar zijn en ons 100% focus op het beste resultaat hebben we al met vele fantastische klanten mogen werken.

Ondersteuning mantelzorger

Personal Support Team staat dag en nacht voor u klaar, als mantelzorger heeft u ook recht op een weekeindje weg of een fijne vakantie en ook bij ziekte staan wij klaar om uw werkzaamheden van u over te nemen. In overleg met u stellen we samen een doelgerichte plan van aanpak op. 

Waakdienst

Wanneer zelfstandig thuis wonen in de nachten niet meer mogelijk is, biedt Personal Support Team de oplossing. Wij bemiddelen bij nachtzorg aan huis. Wanneer een familielid, vriend of kennis ’s nachts niet meer zelfstandig thuis kan wonen zorgen wij dat er een zorgverlener komt. Iedere nacht zal deze aanwezig zijn en zorgen voor de nodige ondersteuning, toezicht en begeleiding waar nodig. Wij nemen de zorg van mantelzorgers, vrienden of familie over en zo kan de zorgbehoevende ook ’s nachts zelfstandig thuis blijven wonen.

Dagbesteding

U wilt af en toe gezelschap, om samen een spelletje te kunnen doen bijvoorbeeld. Of om samen een wandeling te maken of boodschappen te doen op de markt. Lekker shoppen, op een terrasje zitten of langs bekende plekken toeren. Er even helemaal uit zijn. Het zijn de leuke dingen waar u niet meer aan toe komt of tegenop ziet om alleen te ondernemen. 

Wij bieden ook steun tijdens de minder “gezellige” omstandigheden in uw leven, waardoor u er niet alleen voor staat. Bijvoorbeeld naar de rechtbank, het ziekenhuis of een notaris. Ook zullen wij met u meegaan naar het laatste afscheid van een goede vriend(in), als u dat wenst. Altijd integer en bescheiden, maar wel persoonlijk en betrokken bij u en uw situatie.

En heeft u andere wensen? We kunnen samen met u kijken hoe we hier invulling aan kunnen geven.