Huishoudelijke hulp

 
Uw huishouden altijd schoon en goed georganiseerd
Personal Support Team werkt goed georganiseerd, zelfstandig en netjes.  Stofzuigen, ramen lappen, de badkamer schoonmaken en het sanitair reinigen, of eens die ene kast eens extra uitruimen en soppen. Dat alles doen we in overleg met u en volgens uw wensen.

Huishoudelijke hulp bij afwezigheid
Heeft u al een hulp dan kan Personal Support Team uw hulp tijdens vakantie tijdelijk vervangen. Gaat u verhuizen en u wilt uw nieuwe woning schoon betrekken, of uw oude woning schoon achterlaten? Personal Support Team helpt u daar bij.
 
Af en toe een schoonmaakklus
Ook voor intensievere klussen die u altijd nog wilde doen maar op een of andere manier niet toe komt, kunnen wij voor u schoon maken, zoals uw zolder, uw kelder of uw garage. Wij hebben eveneens ervaring met uw huis op orde brengen, bij terugkomst uit het ziekenhuis, waarbij er behalve het schoonmaken van uw huis ook sprake kan zijn van het verplaatsen van bijvoorbeeld uw bed, het treffen van aanpassingen in de woonkamer, de keuken, het toilet en de badkamer.  Wij regelen dit allemaal vooruit. Heeft u geen zin of lukt het allemaal niet zo als u wilt dan kan Personal Support Team u helpen met de voorjaarsschoonmaak.
 
Persoonlijk, warm en intelligent.
Personal Support Team heeft niet alleen aandacht hebben voor uw huis, maar ook aandacht hebben voor u als mens. Uw wensen en uw situatie staan bij ons voorop.