Onze diensten

Personal Support Team biedt een breed scala aan diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over hoe we samen kunnen werken, 

Voor al onze diensten komt u vaak in aanmerking voor een vergoeding, deze kan worden aangevraagd via uw gemeente of met een indicatie via het zorgkantoor. De administratie van de aanvraag zullen wij samen met u doorlopen.  

Onze diensten

Individuele begeleiding

Wij willen ervoor zorgen dat u zolang als mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen.  Dit doen wij door samen met u structuur in uw dag aan te brengen. 

Persoonlijke verzorging

Hygiëne is ontzettend belangrijk voor eenieder. Wij ondersteunen en begeleiden u onder andere bij de verzorging van uw lichaam, gezicht, haar, huid en nagels. 

Administratieve hulp en vergoedingen

Formulieren zijn er in vele vormen en maten. Wat ze gemeen hebben is dat het een crime is om ze correct en op tijd in te vullen. Personal Support Team helpt u daarbij. 


Maaltijden bereiden

Vind u het leuk om te koken en lekker te eten? Dit hoef u niet meer alleen te doen! Wij bereiden samen met u, of vóór u heerlijke en gezonde maaltijden voor. 

Huishoudelijke hulp

Personal Support Team werkt goed georganiseerd, zelfstandig en netjes.  Stofzuigen, ramen lappen, de badkamer schoonmaken en het sanitair reinigen, of die ene kast eens extra uitruimen en soppen. Dat alles doen we in overleg met u en volgens uw wensen.